Kiinnostaako moottorin virittely ja etsitkö säädettävää moottorinohjainlaitetta?

Laitteiden - kuten ECU:jen - vertaaminen joissain tapauksissa on hankalaa, kun olennaiset erot eivät välttämättä ole ulkoisia mitattavia eroja, kuten paino ja pituus, tai vaikkapa prosessorin nopeus. Mainoksessa ja ominaisuusluetteloa tutkimalla laitteet ovat Minkä ECU:n valitsisin?toinen toistaaan tehokkaampia ja nopeampia, kun mikroelektroniikka kehittyy ja halpenee koko ajan. Useimmat erot huomaat vasta, kun olet molempia verrattavia käyttänyt. Ja käytettävyydessä niitä eroja sitten tuleekin! Me säästämme sinulta tämän testaamisen vaivan, kun olemme tehneet sen sinun puolestasi. Niinpä voit luottaa siihen, että meiltä saat käyttötarkoitukseesi kustannustehokkaimman ja toimivimman moottorinohjainlaiteratkaisun.

Tässä muutama neuvo Sporttiauton omistajalta:

"-Sporttiauton perustajana olen säätänyt 90-luvulta asti lukuisia erilaisia laitteita työkseni ja pidän tietoja/taitojani yllä osallistumalla eri puolilla maailmaa järjestettäviin alan koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Suorat henkilökohtaiset yhteydet useisiin johtaviin ohjainlaitevalmistajiin pitävät ajan hermolla. Aikojen kuluessa laitteet ovat siis muuttuneet, mutta niissä olevat erot ovat myös tulleet selviksi. Niinpä omiin preferensseihimme on maailmalta valikoituneet parhaat laitteet - huomioiden kulloisenkin käyttötarkoituksen ja budjettin. Ja, kun itse perimmiltäni olen laiska ja mukavuudenhaluinen - valmista pitää tulla, ja äkkiä. Tämä on yksi seikka, joka on vaikuttanut omiin valintoihimme: Säätäminen ja käyttöönotto pitää olla mahdollisimman nopeaa. Jos jokin muille entuudestaan tuttu laitemerkki ei ole Sporttiauton suosikkivalikoimassa, se voi johtua siitä, että se ei ole täyttänyt Sporttiautossa asetettuja tavoitteita hinta/laatusuhteeltaan. Tutki valikoimaamme ja kysy lisää, niin autamme eteenpäin!"

Kerromme uutisia myös Sporttiauton Facebookissa joten käy katsomassa ja tykkäämässä!


Ecumaster-tuoteperhe

Ecumaster tarjoaa useimpien kukkarolle sopivia ratkaisuja moottorinohjainlaite- ja näyttötarpeisiin kadulle ja kisaan.

Monipuolisen lisälaitevalikoiman avulla rakennat juuri sinun käyttöösi tarkoituksenmukaisimman kokonaisuuden.

Tutustu tarkemmin ja liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon!


ECU-kurssit: 27.10.2018

Jatkamme moottorinohjainlaitteiden käyttöönottoon ja säätöön pureutuvien koulutusten järjestämistä. Tämän syksyn ainoa tilaisuus on lauantaina 27.10.2018

Nyt mukana Ecumaster EMU/EMU BLACK-kurssi, sekä G4+ sarjan Link ECU-kurssi, jolla käsitellään uusinta säätöohjelmaa.

Hälvennämme mystiikkaa ja tuomme ohjelmoitavat ECU:t lähemmäksi tavallista käyttäjää. Käymme läpi säätöohjelman käyttöä ja tyypillisen moottorin asetusten tekemisen ensikäynnistystä ja säädön aloittamista varten.

Väliajalla ja kurssin jälkeen on mahdollista tutustua muihin alan viimeisimpiin uutuuksiin ja kuulla tuoreimmat uutiset.

Aiemmat kurssit ovat olleet suosittuja, joten tälläkin kertaa kannattaa varata paikka heti. Kurssille voi osallistua 159 euron hintaan (josta kuun loppuun Early Bird-alennus). Kurssimaksusta hyvitetään kuitenkin 50% kurssin yhteydessä ECU:n hankkiville, joten Sporttiautosta ECU:n hankkimalla saat siitä etua heti itsellesi.


Osta nyt Innovate Motorsports laajakaistalambdamittari ja saat takaisin jopa 50 dollaria!

Maksu kaupassamme onnistuu Checkoutilla: Pankkien maksupainikkeilla, osamaksulla ja laskulla.

Osta nyt Innovate Motorsports laajakaistalambdamittari valtuutetulta jälleenmyyjältä Sporttiautolta (1.8.- 31.10.2018) ja saat ostohyvityksenä takaisin jopa 50 dollaria!

Lataa tästä lomake, jonka lähetät Innovate Motorsportille!

 


AiM SOLO DL: Yhdistetty GPS-ajanottolaite ja ECU-näyttö nyt tarjouksessa!

Solo DL:n kytket vakioon tai motorsport - ECU:un ja SOLO DL näyttää ja tallentaa tiedot. GPS/kiihtyvyysanturien avulla myös kierrosajat ja rataprofiilit tallentuu muistiin ja näkyy näytöllä. Ajanotto käynnistyy automaattisesti, joten käyttö on helppoa. Toimii myös laitteen sisäisellä akulla tuntikausia tavustavalolla tai ilman. Näkyy hyvin myös kirkkaassa auringonpaisteessa.

Nopeimmille edullisemmin vielä muutama kappale, ennen kuin kalliimpi SOLO2 DL-malli tulee myöhemmin varastoon.

 

 

Vilkaise myös pääsivujamme:

Sporttiauto

Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2018