Kiinnostaako moottorin virittely ja etsitkö säädettävää moottorinohjainlaitetta?

Laitteiden - kuten ECU:jen - vertaaminen joissain tapauksissa on hankalaa, kun olennaiset erot eivät välttämättä ole ulkoisia mitattavia eroja, kuten paino ja pituus, tai vaikkapa prosessorin nopeus. Mainoksessa ja ominaisuusluetteloa tutkimalla laitteet ovat Minkä ECU:n valitsisin?toinen toistaaan tehokkaampia ja nopeampia, kun mikroelektroniikka kehittyy ja halpenee koko ajan. Useimmat erot huomaat vasta, kun olet molempia verrattavia käyttänyt. Ja käytettävyydessä niitä eroja sitten tuleekin! Me säästämme sinulta tämän testaamisen vaivan, kun olemme tehneet sen sinun puolestasi. Niinpä voit luottaa siihen, että meiltä saat käyttötarkoitukseesi kustannustehokkaimman ja toimivimman moottorinohjainlaiteratkaisun.

Tässä muutama neuvo Sporttiauton omistajalta:

"-Sporttiauton perustajana olen säätänyt 90-luvulta asti lukuisia erilaisia laitteita työkseni ja pidän tietoja/taitojani yllä osallistumalla eri puolilla maailmaa järjestettäviin alan koulutuksiin ja tilaisuuksiin. Suorat henkilökohtaiset yhteydet useisiin johtaviin ohjainlaitevalmistajiin pitävät ajan hermolla. Aikojen kuluessa laitteet ovat siis muuttuneet, mutta niissä olevat erot ovat myös tulleet selviksi. Niinpä omiin preferensseihimme on maailmalta valikoituneet parhaat laitteet - huomioiden kulloisenkin käyttötarkoituksen ja budjettin. Ja, kun itse perimmiltäni olen laiska ja mukavuudenhaluinen - valmista pitää tulla, ja äkkiä. Tämä on yksi seikka, joka on vaikuttanut omiin valintoihimme: Säätäminen ja käyttöönotto pitää olla mahdollisimman nopeaa. Jos jokin muille entuudestaan tuttu laitemerkki ei ole Sporttiauton suosikkivalikoimassa, se voi johtua siitä, että se ei ole täyttänyt Sporttiautossa asetettuja tavoitteita hinta/laatusuhteeltaan. Tutki valikoimaamme ja kysy lisää, niin autamme eteenpäin!"

Kerromme uutisia myös Sporttiauton Facebookissa joten käy katsomassa ja tykkäämässä!


Nappaa tästä huipputarjous AIM SOLO GPS- ja kiihtyvyysantureihin perustuvasta suorituskykymittarista. Uusi AiM SOLO2 DL toimii samalla myös moottorinohjaimen näyttönä (tulossa pian varastoon):

 

 

 

 

 

 

 

 


Maksu kaupassamme onnistuu Checkoutilla: Pankkien maksupainikkeilla, osamaksulla ja laskulla.

Trafi myöntää hakemuksesta henkilöauton etanolikäyttöiseksi muutoskatsastavalle tukea 200€.

Trafi siis tukee sinua hankkimaan meiltä Ecumaster, Link tai EMtron ECU:n. Toimi heti, ennenkuin varatut rahat loppuvat!

Tunnistat nämä tuotteet kaupassamme 200 euron kuvasta.

Tästä lisää aiheesta Trafin sivuilla, joilta löytyy myös hakemus.

 

 

 

 

 


Vilkaise myös pääsivujamme:

Sporttiauto

Powered By OpenCart
Sporttiauto © 2018